20 Maig, 2019 - 10:30 am

Activitat: Art amb nadons

Persones destinatàries: Famílies amb nadons des de 9 mesos fins a 3 anys

Objectius: Que l’infant entri en contacte amb diferents materials artístics i pugui experimentar sensacions noves. Propostes relacionades amb l’art i els materials artístics, a nivell sensorial, per a nadons de 9 mesos a 3 anys.

Descripció: Propostes relacionades amb l’art i els materials artístics, a nivell sensorial, per a nadons de 9 mesos a 3 anys. Creiem que el contacte amb l’art, no a nivell cognitiu però si a nivell sensorial, és beneficiós per als infants en aquesta etapa. El descobriment dels materials a través del propi cos i la manipulació d’aquests els ajuda a delimitar-se a ells mateixos, a entendre que poden manipular i construïr de dins cap enfora, a experimentar sensacions plaents, i poder-ho compartir experiències noves amb els seus acompanyants

Qui organitza: La Closca

Horari: Tots els dilluns de 10.30 a 12h

Durada: El taller s’ofereix durant una hora i mitja, però l’ideal és participar durant el temps que l’infant hi tingui interès.  

Lloc: Sala Lloba de La Closca

Observacions (necessitats tècniques i altres): Cal reservar l’assistència al taller amb antelació. Hi ha temps fins al dissabte anterior.

Preu: el preu del taller és de 6€ per família i aquest inclou tots els materials necessaris.

Places: adreçat a un màxim de 8 famílies. 

 


Ja no es poden fer reserves a través de la pàgina web. Siusplau, truca'ns.

1
Hola! Com et podem ajudar?
Powered by