16 Maig, 2019 - 7:00 pm

Activitat: Dansa Afro i Moviment Conscient

Persones destinatàries: totes i tots els que tingueu ganes de descobrir noves maneres de moure’s i de redescobrir el propi cos.

Objectius: volem aproximar i tenir la oportunitat de descobrir diferents maneres de moure’s, de sentir el nostre cos, d’expressar, de descobrir i d’equilibrar tot el que portem dins..

Descripció: Aquest taller és un espai per a l’empoderament i el descobriment de la part més femenina de cadascú de nosaltres; despertant caderes, mobilitzant pelvis, activant la columna, permetent que el cos vibri i gaudeixi a través de nous moviments ondulants i percutius. És una bona eina pel canvi, per autodescobrir-se, i arrelar-se en la naturalesa profunda de cadascú de nosaltres.   

Obrim un espai per recordar que ballar junts és la forma més antiga que hem tingut de co-crear plegats, de compartir alegria, satisfaccions, preocupacions , pors …. creant entre tots un espai de recolzament i empoderament personal.

No ens cal cap mena d´experiència prèvia per venir a connectar amb el propi cos, per expressar i alliberar tot el que calgui.

Noves melodies i ritmes que faran despertar el goig de ballar, de sentir i d’expressar amb, i a través, del cos i dinàmiques per deixar que el teu cos s´expressi lliurament.

Alguns dels beneficis que el moviment conscient et pot aportar són:

  •       Augment de la autoestima i la seguretat
  •       Expressar i fomentar la creativitat
  •       Augment de la flexibilitat i reducció de rigidesa corporal
  •       Recuperar / augmentar la confiança
  •       Estar més present
  •       Aprendre a escoltar i moure el teu cos conscientment

Qui organitza: La Closca. A càrrec de Núria Martinez (Dansa terapeuta, especialitzada en dansa contemporània, dansa africana, danses balcàniques i hindús).

Horari: Tots els dijous de 19 a 20.15h

Lloc: Sala Lloba de La Closca.

Observacions (necessitats tècniques i altres): Pots venir a provar una primera sessió de forma gratuïta, reserva plaça aqui. Indica a l’apartat de comentaris que vols venir a fer una sessió de prova. 

Només cal dur roba còmoda.

Preu: 45€/mes. El pagament es farà durant la primera sessió del mes. També es pot fer a través de transferència indicant el nom del curs.


Ja no es poden fer reserves a través de la pàgina web. Siusplau, truca'ns.

1
Hola! Com et podem ajudar?
Powered by