Activitat: Banys Sònics 

 

Destinat a:  Dones embarassades i mares o pares amb nadons

 

Què hi fem: Un Bany Sònic és un viatge sonor on pots participar activament entonant oms o cants harmònics, meditar o descansar amb els ulls tancats mentre rebs les vibracions de les diferents tonalitats de didgeridoo i bols tibetans.

 

Aquests dos instruments comparteixen la característica d’abastar un rang de freqüències molt ampli, algunes d’elles imperceptibles per a l’oïda humana, però que tot i així influeixen en el nostre estat corporal i anímic. 

 

El didgeridoo produeix principalment freqüències greus i el bol tibetà harmònics aguts, encara que tots dos ressonen en un ampli espectre de freqüències.

 

La combinació d’ambdós produeix un increment en la generació d’ones cerebrals α (alfa) i θ (theta). Això indueix a l’alliberament de substàncies endògenes que faciliten la immersió en estats meditatius, fet que ajuda a l’organisme a alliberar-se d’energies relacionades amb l’estrès i l’ansietat i facilita la superació de patrons o bloquejos mentals que condicionen el nostre dia a dia.

A càrrec de Made Mata, informàtic i multiinstrumentista. En Made porta més de 10 anys oferint sessions de Banys Sònics i diferents tallers basats en la percussió i el moviment, centrant-se especialment en la consciència del cos i ment, i en la superació de patrons condicionants. 

 

Horari: Divendres 8 de Novembre a les 10.30h 

 

Preu: 12€/embarassada o adult + nadó. 

20€/ embarassada + acompanyant – 2 adults + nadó

 

Observacions (necessitats tècniques i altres): Podeu trobar més informació i referències de participants a altres sessions a http://sonicbaths.com/ o a la pàgina de facebook, https://www.facebook.com/omandsb/reviews.

 

Porteu roba còmoda. És molt important portar també alguna cosa d’abric, ja que quan el cos entra en un estat de relaxació profunda tendeix a perdre calor, i si passes fred, no podràs gaudir de l’experiència.

 

Cal reservar 

 

 

 

Reserves a l’Agenda

 

escriu-nos

truca'ns

695 88 20 72 / 649 52 32 25

troba'ns a facebook

/laclosca.espai

Subscriu-te al butlletí mensual d'activitats

1
Hola! Com et podem ajudar?
Powered by