Activitat: Tallers de ciència online per infants 

 

Destinat a: infants a partir de 6 anys

 

Què hi femEns disposem a convertir-nos en petits científics! I com tot bon científic ens dotarem d’una llibreta, llapis i colors per poder apuntar, dibuixar, fer esbossos… de tot allò que passi en cada sessió.  

Cada jornada estarà dedicada a un tema, ja sigui global o especialitzat. Sempre comencem amb una petita introducció teòrica després deixarem espai per a comentaris i preguntes. Finalment proposarem un experiment que podrem fer amb materials que tenim a l’abast, i tot seguit de qüestions per seguir investigant des de casa. 

Els temes de les sessions seran, entre d’altres, els forats negres, les roques i els minerals, la química, els imants, la llum, els colors, els fòssils, els dinosaures, el clima, l’electricitat, l’energia, l’aigua,… 

Així doncs, el que pretenem és passar una estona divertida a través de la ciència, alhora que aprenem curiositats i propietats fabuloses de tot allò que la natura ens ofereix. D’aquesta manera també volem mantenir viva la flama de les sessions de ciència presencial i anar-nos preparant per quan ens puguem tornar a veure!

 

A càrrec de: Marc Boada, experimentador i divulgador científic. 

http://www.pendulum.es/

http://marcboada.com/

@MarcBoadaFerrer

https://www.facebook.com/marc.boadaferrer

https://ca.wikipedia.org/wiki/Marc_Boada_Ferrer

 

Horari: Els dimecres a les 11h

 

Preu: 5€/infant

 

 

Observacions (necessitats tècniques i altres): Caldrà tenir connexió d’internet. Us facilitarem l’enllaç de la sessió una estona, o uns dies abans. … 

 

Les places són limitades. Cal reservar a l’Agenda, a info@laclosca.cat o per WhatsApp. 

 

escriu-nos

truca'ns

695 88 20 72 / 649 52 32 25

troba'ns a facebook

/laclosca.espai

Subscriu-te al butlletí mensual d'activitats