Activitat: Constel·lacions familiars

Persones destinatàries: A tothom qui vulgui abraçar, transcendir i resignificar situacions conflictives de la teva vida. També es pot assistir com a representant i anar guanyant presència, benestar i comprensions per a la teva vida. Per qui vulgui transformar creences, situacions difícils que es repeteixen en el temps, relacions de parella, situació laboral, abundància, conflictes amb els fills, dolències físiques.er a totes les que us sentiu dona i tingueu ganes de fer tribu i obrir aquest espai d’autocura.

Objectius: Les constel·lacions familiars ens retornen l’ordre, la serenitat i el benestar que moltes vegades cerquem en el nostre dia a dia. Des de la senzillesa. Des de l’ordre natural. Assentint a la Vida tal com Es, des de la presència i l’actitud inclusiva. Des del servei i entrega a la Vida, al gaudi.bordar temes diferents des de la perspectiva femenina i cuidant un espai que no sempre es dóna al món.  El primer cercle el dedicarem a la nostra ciclicitat, a com la vivim en un món tan masculí i hi connectarem a través de la música, la respiració i l’escriptura.

Descripció: Ens trobem amb un grup de persones en cercle. Li expliquem (en intimitat) a la persona que facilita el taller allò que ens agradaria transformar o resignificar de les nostres vides. Se’ns proposarà escollir a algunes participants per a representar els personatges/elements principals de la nostra consulta. Donarem un descans a la ment. El cos i les sensacions ens guiaran. Cada representant anirà trobant el lloc més adequat per a mostrar-nos allò velat, moltes vegades pel nostre dolor o el dels nostres avantpassats. Des d’aquí acollirem cada gest, cada sensació, cada imatge. Deixant que l’inconscient vagi restablint els esdeveniments internament i trobant la millor manera de resignificar les experiències. Algunes frases ens ajudaran a despertar la comprensió i la resolució dels nostres conflictes quotidians.

El treball de les constel·lacions familiars és un treball de respecte, amor i agraïment. Té en compte a cada una de les persones del nostre sistema familiar. Acull i acompanya des de la confiança del que És, honrant i agraint cada persona i esdeveniment i respectant profundament l’ordre familiar. Donant espai a la saviesa interna de cada una de les persones.

Qui organitza: La Closca, a càrrec de Elisabet Rodriguez Piñero, Antropòloga Familiar Sistèmica 

Horari: Dissabte 29 de Juny a les 10h

Lloc: A la Sala Lloba de La Closca.

Durada: Entre 3 i 4 hores aprox. 

Preu: Pots participar de dues maneres diferents; constel·lant o representant.

  • Constel·lar: 55€
  • Representar: 10€

Reserves a l’Agenda

escriu-nos

truca'ns

695 88 20 72 / 649 52 32 25

troba'ns a facebook

/laclosca.espai

Subscriu-te al butlletí mensual d'activitats

Mapa web | Politica de privacitat | Dissenyat per: Júlia Larrosa - 2019

1
Hola! Com et podem ajudar?
Powered by