Activitat: Estic jugant! El joc infantil a casa; què, com, quan, amb qui. 

 

Destinat a: Taller per a famílies amb infants de 0 a 12 anys:

 

Què hi fem: Ara que s’acosten els Reis és una bona època per prestar atenció al joc dels nostres fills i filles. A través del seu joc podem arribar a conèixer amb gran profunditat dels nens i nenes; i si sabem oferir-los un joc ric, podem millorar el seu benestar, la nostra relació amb ells i el seu desenvolupament en general. Què podem oferir-li per permetre un joc de qualitat? Com ha de ser l’espai i el material de joc a casa? Quina presència ha de tenir l’adult? Hi ha diferents tipus de joc? Joc autònom o lliure o acompanyat? Cada quan juga un infant? Quina relació té el joc infantil amb el desenvolupament i l’aprenentatge? 

 

Taller que combina una xerrada sobre la importància del joc pel desenvolupament i aprenentatge dels nens i nenes amb una estona de descoberta de material i joc i aspectes pràctics relacionats amb el tema. 

 

A càrrec de Gisela Colell, Mestra d’educació infantil i primària. Docència en Llengua amb adolescents i al Màster de Secundària de la UB. Formadora educativa per a escoles, equips de mestres i famílies.

 

Horari: Dissabte 14 de Desembre de 10.30 a 12.30h.

 

Preu: 15€/persona – 25€/parella 

 

Observacions (necessitats tècniques i altres): Places limitades. Cal reservar. 

 

Reserves a l’Agenda

escriu-nos

truca'ns

695 88 20 72 / 649 52 32 25

troba'ns a facebook

/laclosca.espai

Subscriu-te al butlletí mensual d'activitats

Open chat
1
Hola! Com et podem ajudar?
Powered by