Activitat: La Tribu de la Closca.

Destinat a: Pares i mares amb infants de 2 a 6 anys. Les sessions estan pensades per a adults només. Hi ha l’opció de que els infants estiguin a l’espai de joc amb les acompanyants de La Closca. Aquest espai de joc és contigu a la sala on estan els adults i aquests podran entrar i sortir de la sessió per atendre les necessitats dels infants, si ho necessiten. 

Què hi fem: Creem un espai de trobada i diàleg, acompanyat i cuidat, per a compartir inquietuds i trobar suport en l’acompanyament dels nostres fills i filles de 2 a 6 anys.

La criança és un procés de creixement constant, on a partir de les vivències quotidianes apareixen alegries, dubtes, pors, ombres, llums… Volem acompanyar els nostres fills i filles observant i respectant les seves necessitats però moltes vegades això no és possible, perquè la realitat que vivim no ho permet, per falta d’eines o perquè les seves necessitats es confronten amb les nostres. En aquests moments poden aparèixer dubtes i també reptes, que si són compartits i acompanyats des de l’escolta activa i el respecte seran més fàcils transitar-los. 

L’espai de famílies són sessions en grup, acompanyades i cuidades, on a partir de les experiències compartides, reflexió i teoria, resoldrem dubtes, proposarem recursos i assessorament per acompanyar els nostres fills i filles en aquesta etapa intensa i alegre de la vida.

És un espai viu i vivencial, on cada sessió reflexionarem sobre un tema d’interès, com per exemple: límits, rebequeries, pors, adaptació a l’escola, agressivitat, autonomia, relació amb iguals, coeducació, alimentació…

A càrrec Laura Navarro. Mare i educadora infantil, amb formació i experiència en educació viva i acompanyament emocional. 

Horari: Sessions quinzenals. Dos dimarts al mes de 17:15 a 18:30 h. (La sessió comença a les 17:30. Es contemplen 15mins per arribar i poder acompanyar als infants a l’espai de joc.)

Preu: 30€/mensuals (2 sessions grup + 2 entrades espai de joc al mes)

Observacions (necessitats tècniques i altres): Es farà una primers sessió gratuïta de presentació el dia 24 de setembre.

Places limitades. Cal reservar. 

Reserves al calendari l’Agenda

 

escriu-nos

truca'ns

695 88 20 72 / 649 52 32 25

troba'ns a facebook

/laclosca.espai

Subscriu-te al butlletí mensual d'activitats

1
Hola! Com et podem ajudar?
Powered by