Activitat: I Mercat d’Intercanvi

Persones destinatàries: A tothom que tingui roba d’infant, joguines o contes per donar/intercanviar o bé que ho necessiti.

Objectius: Oferim un espai físic per poder intercanviar roba, joguines, contes i altres objectes relacionats amb els nadons i infants i d’aquesta manera facilitar aquest traspàs que ja es dóna a través d’altres vies.

Descripció: Durant el matí del dissabte 8 la Sala Lloba de La Closca es convertirà en un mercat en el que podreu intercanviar tot allò que els vostres nadons o infants ja no utilitzin. Des de roba, joguines, contes…fins a qualsevol accessori, que estigui en bones condicions, però que ja no li doneu ús.

Horari: Dissabte 8 de Juny de 11 a 13h.

Lloc: A la Sala Lloba de La Closca.

Observacions (necessitats tècniques i altres): Tot allò que es vulgui donar i intercanviar s’haurà de portar, a partir del dia 3 i fins al dia 7 de Juny a La Closca. El preu per participar és de 2€ (això inclou els costos d’espai i d’organització), i us donarem tants tiquets com objectes hagueu portat, per poder-ho canviar el Dissabte dia 8 pel que vulgueu.

Reserves a l’Agenda

escriu-nos

truca'ns

695 88 20 72 / 649 52 32 25

troba'ns a facebook

/laclosca.espai

Subscriu-te al butlletí mensual d'activitats

Mapa web | Politica de privacitat | Dissenyat per: Júlia Larrosa - 2019

1
Hola! Com et podem ajudar?
Powered by