Activitat: Moviment i Joc Creatiu

Objectius: Obrir un espai de creació i expressió per infants.

Descripció: En aquest espai farem què l’infant continuï tenint una relació amb el propi cos i pugui comunicar i expressar a través d’ell. A més d’aprendre i incentivar noves maneres de moure’ns dins l’entorn on ens trobem, els ritmes i la música ens faran crear balls i jocs. Tot plegat encaminat a obtenir un creixement personal, social i emocional en l’infant.

Les sessions no funcionen només per imitació sinó que es recreen jocs i situacions que estimulen tant l’aprenentatge com la creativitat corporal del propi nen/a.

Per davant de tècniques de dansa més oficials, el que volem és acompanyar l’infant en el que sent, a descobrir noves maneres d´expresar, en el propi moure’s, en el relax i en el compartir. Tot plegat permetent que sigui un espai lliure d´expressió, sempre amb uns límits clars que s’aniran treballant al llarg de l’any,  i sempre en direcció a poder fer un treball comú on tots el components del grup són importants i necessaris, posant en valor la varietat de cossos, d’edats i maneres de ser i sentir que tenim cadascú de nosaltres.

Qui organitza: La Closca. A càrrec de Núria Martinez (Dansa terapeuta, especialitzada en dansa contemporània, dansa africana, danses balcàniques i hindús).

Horari: Tots els dimarts de 17.15 a 18.15h

Lloc: Sala Lloba de La Closca.

Observacions (necessitats tècniques i altres): Pots acompanyar el teu fill i venir a provar una primera sessió de forma gratuïta, reserva plaça aqui.

Només cal dur roba còmoda.

Preu: 40€/mes. El pagament es farà durant la primera sessió del mes. També es pot fer a través de transferència indicant el nom del curs.

Reserves al calendari l’Agenda

 

escriu-nos

truca'ns

695 88 20 72 / 649 52 32 25

troba'ns a facebook

/laclosca.espai

Subscriu-te al butlletí mensual d'activitats

Mapa web | Politica de privacitat | Dissenyat per: Júlia Larrosa - 2019

1
Hola! Com et podem ajudar?
Powered by