Activitat: Germinats musicals. Taller de música en família

Persones destinatàries: Famílies amb nadons de 0-3 anys i germans fins a 6 anys.

Objectius: Gaudir d’un espai en família alhora que enfortim el desenvolupament cognitiu i emocional del nadó a través de la cançó, el joc, el moviment, l’escolta i els instruments.

Descripció: Un germinat és una llavor que comença a desenvolupar-se i créixer per esdevenir una planta, arbre, arbust… Els nostres fills són aquestes llavors plenes d’energia a punt per fer nous aprenentatges i créixer en totes les àrees. La música també pot germinar dins aquests nens ajudant-los a créixer i enfortint-los emocionalment.

Els materials utilitzats durant la sessió són naturals o bé objectes casolans d’àmbit sonor, tàctil i visual, que ens ajudaran a crear expectació, curiositat, atenció i també impulsaran l’infant a expressar-se amb més riquesa. Un espai relaxat per poder compartir vivències que contribuiran a enfortir el vincle mare-pare-fill/a.

Qui organitza: La Closca. A càrrec de Maira Espriu (mare, infermera, mestra de cant, musicoterapeuta, contacontes i conductora de tallers de música per a embarassades, nadons i infants de 0 a 3 anys).

Horari: Dissabte 25 de Maig de 11 a 12h.

Lloc: A la Sala Lloba de La Closca.

Observacions (necessitats tècniques i altres): Cal reservar plaça abonant l’import del taller al número de compte. Cal indicar el nom del taller en el concepte.

Preu: 20€/família (1 adult + 1 o 2 infants). Màx.10 famílies.

Reserves a l’Agenda

escriu-nos

truca'ns

695 88 20 72 / 649 52 32 25

troba'ns a facebook

/laclosca.espai

Subscriu-te al butlletí mensual d'activitats

Mapa web | Politica de privacitat | Dissenyat per: Júlia Larrosa - 2019

1
Hola! Com et podem ajudar?
Powered by