Tribu la closca

La nostra tribu neix de la necessitat vital de compartir la criança de la nostra mainada amb altres persones que estan en el mateix camí de vida.

Som éssers socials per naturalesa i vivim en una societat cada vegada més individualista i egocentrista. Això provoca que les mares i pares sovint ens sentim sols durant aquesta nova etapa, tan meravellosa i complicada, plena d’indecisió, de canvi constant… i de mil consells. És essencial sentir-nos acompanyades i acompanyats per altres que viuen la teva mateixa situació contemporàniament. On tenir un espai per poder compartir pors, il·lusions, interessos, preocupacions… I així poder aprendre els uns dels altres i crear vincles. La unió fa la força.

Per tot això creiem i defensem la importància de fer tribu durant la maternitat/paternitat com a eina d’empoderament personal i col·lectiu. T’apuntes?

Criança de nadons (0-1):

Espai per compartir les nostres inquietuds i com ens sentim. On ens endinsarem en la criança respectuosa parlant sobre el son, pit, parella, moviment lliure…

A càrrec de Júlia Casals.

dimecres 11-12:30h

Tribu d’infants (1-5):

Espai per compartir els reptes que apareixen en aquesta fase vital dels nostres infants, els límits, les rabiets, les pors… Un espai acomapnyati cuida’t per trobar noves maneres de viure intensament i plaent aquesta etapa.

molt aviat més informació!

Soriritat entre mares:

Grup de mares i mares embarassades on hi haurà xerrada lliure i proposta de tallers de conciència i percepció del propi os. Un espai de retrobament amb nosaltres mateixes.

molt aviat més informació!

coconstruïm la closca

La Closca som totes. Les que obrim la persiana i les que veniu a compartir amb el vostre infant, les que deixeu els nens acompanyats i veniu a participar d’algun dels tallers, les que ens escriviu i ens animeu a seguir, les que no teniu temps però us agradaria venir, les que no ens coneixeu de res però feu difusió del projecte perquè l’energia us ressona… I com que així ho creiem i ho sentim volem saber què necessiteu, que us cal i què podem fer per vosaltres.

Oferim una bústia de suggeriments al propi espai, i una pissarra per escriure tot el que se us acudeixi, a més de la resta de de vies de contacte.

I un cop al trimestre us convoquem a venir i a què en parlem. A que digueu la vostra i decidim cap on ha d’anar La Closca perquè tots ens hi sentim a refugi.

escriu-nos

truca'ns

695 88 20 72 / 649 52 32 25

troba'ns a facebook

/laclosca.espai

Subscriu-te al butlletí mensual d'activitats

Mapa web | Politica de privacitat | Dissenyat per: Júlia Larrosa - 2019

1
Hola! Com et podem ajudar?
Powered by